Q&A about this product:

Question1: Can the case protect your iPhone?Is there raised edges?
Answer1: Yes, this case has a raised air balloon around it, which provides a full range of pro...

Buy Now From Amazon

Q&A about this product:

Question1: Can the case protect your iPhone?Is there raised edges?
Answer1: Yes, this case has a raised air balloon around it, which provides a full range of protection for your iPhone when it's slipping.

Question 2: Is there a place to attach a lanyard or wrist strap?
Answer 2: Four corners of this case have lanyard eyelet,can be attached lanyard.The product package has NOT include any lanyard.

Question 3: Is this case compatible with wireless charge pads?
Answer 3: Yes. it's support with wireless charge 100%.

Question 4: How long until it starts to turn yellow?
Answer 4: The material of this design is Germany Imported TPU, anti-yellowing and anti-watermark. And by means of doing tests, the case could keep clean at least 6 months.

Question 5: Is this case "slippery"-easily falls our of your hand?
Answer 5: Not slippery at all.

Question 6: Will this case protect the camera lens? the camera on the new iPhone sticks out a bit more than i thought it would.
Answer 6: It does protect the camera lens and fits the phone really well. Very happy!

Question 7: Will this case leave enough room for a screen protector?
Answer 7: Yes, it does.

Question 7: Will this case fits for iPhone 6 Plus?
Answer 7: No.this case was designed especially for iPhone 7 Plus / 8 Plus 5.5".

Similar Products

Logee TPU Stitch Cute Cartoon Clear Case for iPhone 8 Plus/7 Plus 5.5iPhone 7 Plus Case, iPhone 8 Plus Case, Phenix-Color 3D Cute Cartoon Soft Silicone Hello Kitty Gel Back Cover Case for Apple iPhone 7 Plus 2016 / iPhone 8 Plus 2017 Case Amp Prime (44)ZOEAST(TM) Stitch Set DIY Protectors Apple Data Cable USB Charger Data Line Earphone Wire Saver Protector Compatible iPhone 5 5S SE 6 6S 7 8 Plus X IPad iPod iWatch (Upgrade Styles, Stitch)Mulafnxal Compatible with Airpods 1&2 Case,Cute Funny Cartoon Character Silicone Airpod Cover,Kawaii Fun Cool Design Skin,Fashion Animal Designer Cases for Girls Teens Boys Air pods(Q Blue Stitch)Logee 3D Stitch Case for Airpods 1&2,Cute Character Silicone 3D Funny Cartoon Airpod Cover,Soft Kawaii Fun Cool Animal Skin Kits with Carabiner,Unique Cases for Girls Kids Teens Women Air podsLogee Stitch Case for Apple Airpods Charging Case,Cute Silicone 3D Cartoon Airpod Cover,Soft Protective Accessories Kits Skin with Carabiner,Character Cases for Kids Teens Girls Guys (Airpods)Tospania Cable Protector/Wire Organizer/Pet Cord Protector/DIY Wire Protector, Spiral Cable Cover Wrap Strain Relief Tube Charger Cord Sleeve Compatible for iPhone iPad iPod iWatch Series (Stitch)