INSTALLATION STEPS:
step1:Close WIFI and cellular data or choose Airplane Mode.
step2:Plug the MALE interface of the Y-adapter into your iPhone or iPad.
step3:Plug RJ45 cable to the Ethernet adapter.
step4:Connect the USB Ethernet adapter to the OTG port of the Y-adapter.
Here's a few questions you may want to know before purchasing:
Question 1:
Can they be used to provide internet to a wired LAN ?
Answer:
Yes, it can connect iPhone/ipad to Ethernet via wired.
Question 2:
Is it compatible with iPhone X/XS/XR/8 Plus/8/7/6s/6/SE/5c/iPad Pro/Air/Mini....
Answer:
Yes,it is compatible with all devices which use connector
Question 3:
Does it work with iOS 10.3.3 or earlier system.
Answer:
It works with all iOS 8 above system,for earlier system ,please update.
Question 4:
why does my phone says doesn't support this device?
Answer:
It comes from Apple internal chip may identify and block other brands' cable. If the prompt appears too often, please contact with us,we'd like to send a new replacement
Question 5:
Will this charge and connect ethernet for facebook live streaming at the same time?
Answer:
Yes, it will charge while giving you ethernet.
Question 6:
Is it possible to buy just the etherent adapter alone?
Answer:
Yes, we have separated them for sale:
ETHERNET ADAPTER ASIN: B07P41S9N6(1PC) /B07P2WSB42 (2 PC)
OTG CABLE/Y- SPLITER ASIN:B0742BWGPY(1 PC)
Question 7:
Why does the cable feel hot sometimes?
Answer:
It is caused by the devices on the both side of the Y-Spliter which out-power and in-power are unequal.
Question 8:
Why does it not work?
Answer:
Please check is the connection followed by our instruction ,please don't add more devices in one cable.
if your question is not included,please click "Ask Seller" to find us,we will reply your questions within 12 hours.